Η κατάδυση είναι μια δραστηριότητα στην οποία μπορεί κανείς να ασχοληθεί, είτε με έναν αρχάριο είτε με έναν έμπειρο δύτη. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να γνωρίσετε τις υποβρύχιες ομορφιές της Χίου.

Μπορείτε να κάνετε μαθήματα καταδύσεων για αρχάριους. Μετά από μια σύντομη εισαγωγή στη θεωρία, θα έχετε τις απαραίτητες πληροφορίες για να βουτήξετε είναι η ασφάλεια και να απολαύσετε τη μαγεία της θάλασσας.

Υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες τοποθεσίες καταδύσεων γύρω από τη Χίο και τα γειτονικά νησιά, όπως ναυάγια, σπήλαια και υφάλους, τα οποία μπορείτε να προσεγγίσετε με βάρκα ή από καταδύσεις απευθείας από την παραλία.

Αν και η Χίος δεν είναι πολύ γνωστή ως αθλητικός προορισμός, ωστόσο, υπάρχουν λίγα αθλητικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε εδώ. Εδώ στο ChiosHistory, σας παρέχουμε προτάσεις για πράγματα που μπορείτε να κάνετε στη Χίο της Ελλάδας. Μπορείτε να πάτε στα καταδυτικά κέντρα του νησιού που προσφέρουν μαθήματα και εκδρομές με σκάφος σε ενδιαφέροντα σημεία καταδύσεων. Τέτοιες περιοχές είναι, για παράδειγμα, οι παραλίες της Ελίντας και του Τραχίλι στη νότια πλευρά της Χίου και το στενό μεταξύ Χίου και νησιών Οινούσης. Τα περισσότερα καταδυτικά κέντρα της Χίου βρίσκονται στην πόλη ή σε τουριστικούς χώρους, όπως ο Καρφάς και η Αγία Ερμιόνη. Με την καθοδήγηση έμπειρων δύτες, η κατάδυση της Χίου μπορεί να ασκηθεί και τη νύχτα.

Εδώ είναι μερικά καταδυτικά κέντρα στη Χίο. Κάθε κέντρο καταδύσεων παρουσιάζεται με λεπτομερές κείμενο, φωτογραφίες και ένα σημείο στον χάρτη Google. Εάν έχετε επισκεφθεί κάποιο από αυτά τα καταδυτικά κέντρα, μπορείτε να γράψετε την αναθεώρησή σας και να μας το στείλετε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Όλες οι πληροφορίες που μας αποστέλλονται θα αναθεωρηθούν από το προσωπικό της ChiosHistory και θα επιλέξουμε τις κριτικές που θα παρουσιάσουμε στον ιστότοπό μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here